Door documenten bladeren
Productgidscommon:img-toggle-alt-text
Oplossingcommon:img-toggle-alt-text
Alle documenten bekijken
Document icon
Geavanceerde installaties Geotab
Leer hoe u geavanceerde installaties van het GO-apparaat kunt uitvoeren.
Document icon
Standaardinstallaties Geotab
Bekijk de installatie-instructies voor GO-apparaten en IOX's en krijg toegang tot meer bronnen in de documentatiebibliotheek.
Document icon
Veelgestelde vragen over de installatie van GO9 en GR9
Blader door veelgestelde vragen over het installatieproces voor robuuste GO9- en GO9-apparaten.
Document icon
Installatie en waarschuwingen GO9-apparaat
Volg deze installatiehandleiding om een GO9-apparaat in uw voertuig te installeren en te controleren.
Document icon
GO9 voor 2010-2021 Mitsubishi Fuso
Leer hoe u een GO9 in de Mitsubishi Fuso 2010-2021 installeert met de HRN-GS16K2- en HRN-BU16Y5-kabelbomen.
Document icon
GO9 Installatiebijlage
Gebruik dit visuele hulpmiddel om u te helpen een GO9-apparaat in uw voertuig te installeren.
Document icon
Veelgestelde vragen over het installeren van GO9+-apparaten
Blader door veelgestelde vragen over het installatieproces van het GO9+-apparaat.
Document icon
Identificatie en toepassing van kabelbomen
Blader door kabelboomtypes en bekijk kabelbomen voor specifieke gebruiksscenario's.
Document icon
HRN-CE10K2 en HRN-CM24Y1 voor 2004-2018 Volvo-voertuigen
Sluit een GO-apparaat aan op uw Volvo-voertuig met HRN-CE10K2- en HRN-CM24Y1-kabelbomen.
Document icon
HRN-CE10K2 en HRN-CM24Y1 voor 2019+ Mack-voertuigen
Sluit een GO-apparaat aan op uw 2019+ Mack-truck met HRN-CE10K2- en HRN-CM24Y1-kabelbomen.
Document icon
HRN-CE10K2 en HRN-CM24Y1 voor 2019+ Volvo-voertuigen
Sluit een GO-apparaat aan op uw Volvo-voertuig uit 2019 en later met HRN-CE10K2- en HRN-CM24Y1-kabelbomen.
Document icon
HRN-CK10K2 en HRN-CM24Y1 voor 2006-2018 Mack-voertuigen
Sluit een GO-apparaat aan op uw Mack-truck met HRN-CK10K2- en HRN-CM24Y1-kabelbomen.
Document icon
HRN-CM24Y1 en HRN-CH06A2 voor 2016-2018 Hino-voertuigen
Sluit een GO-apparaat aan op uw Hino-truck met HRN-CM24Y1- en HRN-CH06A2-kabelbomen.
Document icon
HRN-CM24Y1 en HRN-CH10A2 voor 2019 Hino-voertuigen
Sluit een GO-apparaat aan op uw 2019+ Hino-truck met HRN-CM24Y1- en HRN-CH10A2-draadbundels.
Document icon
HRN-CM24Y1- en HRN-CI04A2-kabelbomen voor 2017+ Isuzu-voertuigen
Sluit een GO-apparaat aan op uw Isuzu-voertuig met HRN-CM24Y1- en HRN-CM24Y1-kabelbomen.
Document icon
HRN-CS14S21-kabelboom
Sluit een GO-apparaat aan op uw voertuig met de HRN-CS14S21-kabelboom.
Document icon
HRN-CW03K3-kabelboom
Meer informatie over het aansluiten van een GO-apparaat op voertuigen zonder diagnosepoort met behulp van de HRN-CW03K3-kabelboom.
Document icon
HRN-GR09K1: Bijlage voor universele robuuste kabelboomset
Gebruik dit visuele hulpmiddel om u te helpen de HRN-GR09K1-kabelboom in uw voertuig te installeren.
Document icon
HRN-GS09K2: Bijlage kabelboomset
Gebruik dit visuele hulpmiddel om u te helpen de HRN-GS09K2-kabelboom in uw voertuig te installeren.
Document icon
HRN-GS16K2: Bijlage universele kabelboomset
Gebruik dit visuele hulpmiddel om u te helpen de universele kabelboomset HRN-GS16K2 in uw voertuig te installeren.
Document icon
HRN-RC12T2 voor 2010+ Komatsu Tier 4
Sluit een GO RUGGED-apparaat aan op uw Komatsu-voertuig met behulp van de HRN-RC12T2-kabelboom.
Document icon
HRN-RW03S5: Pulse-kabelboom
Sluit een GO-apparaat aan op uw voertuig met de HRN-RW03S5 (pulse-kabelboom).
Document icon
HRN-RW04S4: Differentieelkabelboom
Sluit een GO-apparaat aan op uw voertuig met de HRN-RW04S4 (differentieelkabelboom).
Document icon
HRN-RW07T1-kabelboom
Sluit een GO RUGGED-apparaat aan op uw voertuig met de HRN-RW07T1-kabelboom.
Document icon
HRN-RZ04S4: Ford EDI TUG-kabelboom
Sluit een GO-apparaat aan op uw voertuig met behulp van de HRN RZ04S4 (Ford EDI TUG-kabelboom).
Document icon
HRN-RZ04T4: Kubota TUG-kabelboom
Sluit een GO-apparaat aan op uw voertuig met de HRN-RZ04T4 (Kubota TUG-kabelboom).
Document icon
Installatietools en probleemoplossing
Gebruik de e-mail- en online-tools van Geotab om de installatie bij de eerste poging met succes te voltooien.
Document icon
IOX-WAARSCHUWING
Meer informatie over IOX-ALERT, waarmee een bestuurder een melding naar een dispatcher kan sturen door op een waarschuwingsknop te drukken.
Document icon
IOX-ANALOG (bèta)
Meer informatie over IOX-ANALOG, waarmee het GO-apparaat analoge signalen van een voertuig en de aangesloten accessoires kan lezen.
Document icon
IOX-BT
Meer informatie over IOX-BT, dat Bluetooth-proximitybakens bewaakt en bakens met bepaalde sensoren ondersteunt.
Document icon
IOX-BUZZ
Meer informatie over IOX-BUZZ, een externe zoemer die de audiofeedback van het GO-apparaat in het voertuig versterkt.
Document icon
IOX-CAN
Meer informatie over IOX-CAN, dat gegevens van derden integreert in MyGeotab-software, waardoor aanvullende gegevensverzameling van het wagenpark mogelijk is.
Document icon
IOX-COMSPREAD
Meer informatie over IOX-COMSPREAD, waarmee controllers voor vast en vloeibaar materiaal gegevens naar MyGeotab kunnen verzenden.
Document icon
IOS-CRS
Meer informatie over IOS-CRS, waarmee het CIRU-CONTROLS SpreadSmart Rx-systeem gegevens naar MyGeotab kan verzenden via een GO-apparaat.
Document icon
IOX-DJ
Meer informatie over IOS-DJ, waarmee het DICKEY-john Control Point-regelsysteem gegevens naar MyGeotab kan verzenden via een GO-apparaat.
Document icon
IOX-FAM
Meer informatie over IOX-FAM, dat het FORCE AMERICA 5100ex Spreader Control-systeem integreert met MyGeotab.
Document icon
IOX-GARMIN
Meer informatie over GARMIN IOX, dat GARMIN-apparaten integreert met MyGeotab voor verbeterde communicatie tussen bestuurder en dispatcher.
Document icon
IOX-GOTALK
Lees meer over GO TALK, dat real-time feedback geeft aan bestuurders over hun prestaties om het rijden te verbeteren.
Document icon
IOX-HID
Meer informatie over IOX-HID, waarmee het GO-apparaat kan communiceren met een HID-kaartlezer om meerdere ID-kaarten te kunnen lezen.
Document icon
IOX-KEYLESS
Meer informatie over IOX-KEYLESS, dat externe toegang tot een voertuig ondersteunt en meerdere markten ondersteunt.
Document icon
IOX-NFCREADERA
Meer informatie over IOX-NFCREADERA, dat Near Field Communication (NFC) integreert met het GO-apparaat om bestuurders te identificeren.
Document icon
IOX-RS232
Meer informatie over IOX-RS232, waarmee externe apparaten gegevens naar MyGeotab kunnen verzenden via een GO-apparaat.
Document icon
IOX-SATIRDv2
Meer informatie over IOX-SATIRDv2, waarmee GO-apparaten via het IRIDIUM-netwerk kunnen communiceren.
Document icon
IOX-TACHOGRAAF
Meer informatie over de IOX-TACHOGRAAF, waarmee het GO-apparaat gegevens van de tachograaf kan lezen en naar MyGeotab kan verzenden.
Document icon
IOX-UREADER
Lees hoe de IOX-UREADER de functies van de tachograaf, contactloze CAN-klem en gegevensregistratie van koelketentransport ondersteunt.
Document icon
IOX-UREADER: Geotab-oplossing Europese trucks
Leer hoe u de IOX-UREADER kunt gebruiken om real-time gegevens van digitale tachografen te lezen en te downloaden.
Document icon
IOX-USB
Meer informatie over IOX-USB, inclusief een extra USB-voedingsadapter voor het opladen en voeden van USB-apparaten.
Document icon
IOX-WRKS
Meer informatie over IOX-WRKS, een Public Works-oplossing die zich richt op voertuigen in de wintermaanden.
Document icon
IOX-WRKS-bijlage
Gebruik dit visuele hulpmiddel om u te helpen de IOX-WRKS-oplossing in uw voertuig te installeren.
Document icon
IOX-WRKS: Montage van de sensor voor winteroplossing
Leer de best practices voor de plaatsing en installatie van sensoren die in de IOX-WRKS-oplossing worden gebruikt.
Document icon
Lijst van voertuigen waarvoor ALDL-shunt vereist is
Een lijst van de voertuigen die de ALDL-shunt nodig hebben, gecategoriseerd op jaar, merk en model.
Document icon
MyInstall-gebruikershandleiding
Leer hoe u het hulpprogramma MyInstall gebruikt, inclusief hoe u MyInstall-aanmeldingen maakt en de installatie van het apparaat controleert.
Document icon
Vergelijking van stekkers OBD en RP1226
Meer informatie over de voor- en nadelen van de RP1226-stekker.
Document icon
SPR-RELAISKIT
Bekijk de technische specificaties voor SPR-RELAISKIT, die bedieningselementen bevat voor het direct activeren van een relais vanaf het GO-apparaat.
Document icon
Installatiebijlage voor telematica-apparaat
Leer hoe u uw telematica-apparaat veilig kunt installeren.
Document icon
Installatiebijlage voor telematica-apparaat (versie 8)
Gebruik dit visuele hulpmiddel om u te helpen een GO8-apparaat in uw voertuig te installeren.
Document icon
Universele kabelboomset: HRN-GS16K2
Meer informatie over de HRN-GS16K2-kabelboom, die wordt gebruikt om GO-apparaten internationaal aan te sluiten op lichte en middelgrote voertuigen.
Document icon
Universele kabelboomset voor zwaar gebruik: HRN-GS09K2
Sluit een GO-apparaat aan op uw zwaar verkeer-voertuig met een HRN-GS09K2-kabelboom.
Document icon
Universele robuuste kabelboomset: HRN-GR09K1
Meer informatie over de HRN-GR09K1, een robuuste kabelboomset die wordt gebruikt om GO RUGGED-apparaten internationaal aan te sluiten op voertuigen.
Document icon
Installatiewizard uReader-apparaat
Leer hoe u de configuratie van uReaderGPS- en IOX-UREADER-apparaten kunt valideren met behulp van de uReader-installatiewizard.
Document icon
Voertuigspecifieke installatie-informatie
Blader door aanvullende opmerkingen over installaties en voertuigen.